Półmaraton Kurpiowski 2018: Złoto po raz kolejny dla Przemysława Dąbrowskiego [ZDJĘCIA]

Lekkoatletyka 27 maja 2018 5 Komentarzy

Drugi raz z rzędu na najwyższym stopniu podium Półmaratonu Kurpiowskiego stanął Przemysław Dąbrowski z Rzekunia.

fot. eOstroleka.pl



W tegorocznej edycji Półmaratonu Kurpiowskiego wystartowało łącznie około 300 zawodników. Uczestnicy zmagali się na dwóch dystansach – tzw „Kurpiowskiej Dziesiątce”, czyli 10 kilometrach oraz 21,097 kilometra.

Na metę w głównej rywalizacji, podobnie jak przed rokiem, pierwszy przybiegł Przemysław Dąbrowski.

Już wkrótce na naszej stronie znajdziecie pełne wyniki wszystkich zawodników. Zapraszamy do obejrzenia naszej fotorelacji. W galerii zamieściliśmy kilkaset zdjęć z tegorocznej edycji Półmaratonu Kurpiowskiego.

Chcesz być na bieżąco z wynikami i informacjami sportowymi? Polub nas na Facebooku:

SPORTowa Ostrołęka | Wypromuj również swoją stronę

Zdjęcia do artykułu:
Zobacz więcej zdjęć ...
Czytaj również:

Komentarze

...
18:38, 28 maja 2018

UCZESTNIK

Wszystkich uczestników nie było trzystu, tylko mniej.W ,,Półmaratonie,, wystartowało mniej niż 180 osób a w ,,dziesiątce,, około 95 uczestników. Zastanawia systematycznie zmniejszająca się liczba uczestników półmaratonu.  

ocena: -         zgłoś
...
13:47, 29 maja 2018

starszak1

Mamy wtorek, 29 maja. A wyników nigdzie nie można sprawdzić. Czy dla organizatorów to tylko Przemek Dąbrowski się liczy, a reszta uczestników ... to coś na wzór ciemnej masy?  

ocena: -         zgłoś
...
21:41, 29 maja 2018

?

Przecież na oficjalnej stronie już w niedzielę po południu były wyniki ! Gdzie wy szukacie wyników?

ocena: -         zgłoś
...
21:42, 29 maja 2018

?

ps. Jeśli ktoś nie wie na jakiej stronie szuka się wyników to chyba jest niezbyt rozgarnięty???

ocena: -         zgłoś
...
14:22, 30 maja 2018

Gość

Przemek jest z Borawego a nie z Rzekunia :]

ocena: -         zgłoś

Serwis eOstroleka.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.


Brak możliwości komentowania artykułu po trzech dniach od daty publikacji.